Gündem

Başkan Çolakbayrakdar: “Dünya şampiyonluklarına yelken açıyoruz”

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi Sporcusu Kenan Eren Kahraman, 11-17 Nisan tarihleri arasında Balıkesir’de düzenlenen U15 Türk Devletleri Şampiyonası müsabakalarına damga vurdu. Milli Takım sporcusu olan Kahraman’ın yer aldığı Türkiye, müsabakalar sonucunda şampiyon oldu.

Kahraman’ı ve Milli Takımı tebrik eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Öncelikle Milli Takımımızı tebrik ediyor, kutluyorum. Hem Kayseri’mizin hem Ülkemizin büyür bir gurur Kaynağı olan Kenan Eren Kahraman’ı ve onlarla birlikte bu işe emek veren kulübümüzün Antrenörleri Halil Adak ile Kemal Balım’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Spor yatırımlarımız, başarılarla taçlanıyor. Sportif alanda birçok branşta başarı üstüne başarı elde ediyoruz. Sporcularımız, ay yıldızlı formayı layıkıyla taşıyıp, İstiklal Marşımızı Uluslararası camiada okutturarak, her defasında bizim gururumuz oluyorlar. Bilindiği üzere kulübümüz sayesinde Kayseri, masa tenisinde Türkiye sıralamasında en başarılı il unvanını taşıyor. Şehrimizi ve ülkemizi en güzel şekilde temsil ediyorlar. Bu vesileyle gerek Kocasinan Belediyesi olarak gerek ise şahsım olarak her zaman sporcularımızın yanındayız” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, başarıların devam etmesi için tüm sporculara her zaman desteklerini artırarak sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları - Tarafbet